Koeweistraat 6
4181 CD Waardenburg
Telefoon 0418-638181
Fax 0418-638170
E-mail info@jarnogoesten.nl
::Hoekwoning Hopstraat 1 Hedel. verhuurd

Hoekwoning uitgebouwd met garage/hobbyruimte. Gelegen aan rustige en ruime woonstraat. In een rustige woonomgeving op steenworp afstand van de dorpskern met al haar winkelvoorzieningen staat deze bijzonder goed onderhouden hoekwoning met berging De woning is rond 1972 gebouwd; recentelijk zijn badkamer en keuken vernieuwd, heeft een inhoud van 380 m³ en het woonoppervlak telt 105 m² De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zuid-westen Hedel ligt aan de Maas op fietsafstand en op 10 autominuten van het Bourgondisch centrum van ’s-Hertogenbosch. De autosnelweg A2 is in enkele minuten bereikbaar. Het dorp telt ongeveer 5.000 inwoners. Een uitgebreid winkelcentrum voor de dagelijkse levensbehoeften is op loopafstand gelegen. Er is een openbare, een christelijke, een katholieke basisschool en een peuterspeelzaal. Langs de Maas liggen 2 jachthavens.

Begane grond

De voordeur geeft toegang tot de ruime en vriendelijke hal van de woning. In de hal vindt u de meterkast, de trapopgang, de toiletruimte met praktisch ontluchtingsraampje en de toegangsdeur tot de woonkamer. Op de vloer van de hal ligt laminaat. De vriendelijke woonkamer met geïntegreerde allesbrander in de schoorsteenschouw, welke naast een uitstekende warmtebron ook een sfeerelement is, geven deze ruimte ook mede door de erker aan de voorzijde veel wooncomfort aan de woning. Als gevolg van deze royale raampartij in de voorgevel profiteert deze ruimte van optimale lichtinval, kijkt u mooi de Hagelanden in en is een prettige leefruimte ontstaan. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Deze keuken is een stukje uitgebouwd, is strak uitgevoerd en voorzien van een hoekopstelling, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast, vaatwasmachine, combi magnetron, close in boiler en diverse kastruimtes. Achter de keuken zit nog een praktische kelder. In de achtergevel treft u een schuifpui aan, welke u rechtstreeks toegang verschaft tot de tuin. In en tegen de achtergevel van de woonkamer is de uitbouw gecreëerd. Deze functionele ruimte wordt thans gebruikt als bijkeuken. Is voorzien van een aanrechtblok met spoelbak en close in boiler; op de vloer liggen plavuizen, verder is deze ruimte uitgerust met aansluitingen voor wasmachine en droger en zorgen een deur met groot raam voor veel lichtinval.

Eerste verdieping

Via de trapopgang bereikt u de centrale overloop van de verdieping; hieraan grenzen drie slaapkamers en de badkamer. Zowel de overloop als de slaapvertrekken zijn afgewerkt met vloerbedekking of laminaat. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de tuinzijde van de woning; alle vertrekken zijn uitgerust met rolluiken, kunststof kozijnen en draai/kiep ramen. De badkamer is voorzien van een douche in bad; uitgerust met een thermostatische, energiebesparende kraan. Voorts vindt u hier een wastafel, een designradiator en een ontluchtingsraam voor de ventilatie en daglichttoetreding. Ingebouwde spotjes zorgen voor een sfeervolle verlichting.

Tweede verdieping

Middels een vlizotrap komt u op de tweede verdieping. Deze ruimte is gedeeld in een ruimte voor de cv-opstelling en een echte bergruimte met dakvenster.

Bijzonderheden

Verwarming en Warmwatervoorziening geschiedt middels een HR Combi-ketel. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Pluspunten: - De woning heeft achter een onderhoudsvriendelijke tuin met veel privacy. - Uitstekende ligging op een steenworp afstand van winkels en voorzieningen. - Woning met uitbouw en goed onderhouden. - Voor starters een woning met veel mogelijkheden. - Ruime garage met oprit.

Tuin

Voor de woning ligt een keurig aangelegde tuin, welke het geheel een verzorgd aanzicht geeft vanaf de straatzijde. Naast de woning een berging, welke plaats biedt aan fietsen en tuinmeubelen. De garage, welke haaks op de uitbouw staat, biedt voldoende plaats voor een auto, heeft een betonnen vloer en er is elektra aanwezig . In de zijgevel zit nog een deur aan de zijde van de woning . De sier bestraten tuin/terras is onderhoudsvriendelijk en geheel afsluitbaar vanaf de opritzijde. Als gevolg van de ligging op de zuidzijde heeft u hier een heerlijke zit plek, waar u tot laat in de avond van de zon kunt genieten.

Soort huis:

Hoekwoning

Bouwjaar:

1972

Woonoppervlakte:

105 m²

Perceeloppervlakte:

145 m²

Inhoud:

380 m³

Aantal woonlagen

3 woonlagen

Garage:

Nee

Aantal kamers:

4 kamers

Aantal slaapkamers:

3 slaapkamers

 Te huur voor langere periode!



::Recente items

 

© 2024 • Jarno Goesten • disclaimer